MEDIADOSSIER 2023 AUTOMATION MAGAZINE
Het Mediadossier 2023 voor Automation Magazine is voorgesteld. Lees meer
LEDENVERGADERING INDUMOTION BIJ KATOEN NATIE
De leden van beroepsorganisatie InduMotion verzamelden bij de Singelberg (Katoen Natie) in Kallo/Beveren voor een bezoek aan de kunstcollectie van Fernand en Karine Huts. Lees meer
VERTIV NIEUWE REEKS STROOMPRODUCTEN
Vertiv, wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, introduceert de Vertiv Geist Rack Transfer Switch (RTS)-reeks. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

HANS SMID NIEUWE VOORZITTER EU.BAC

01/07/2021

Schneider Electric kondigt aan dat Hans Smid is verkozen tot voorzitter van de European Building Automation and Controls Association (eu.bac). 

Hans Smid (36) neemt per direct het stokje over van Jean Daniel Napar, die de eu.bac zes jaar heeft geleid.

Als Director of Digital Building bij Schneider Electric in België, heeft Smid zijn unieke leiderschapsstijl opgebouwd. Daarnaast stimuleert hij teams om gebouwen en de elektrotechnische industrie te digitaliseren.

De missie van de European Building Automation and Controls Association sluit naadloos aan bij de ambities van Schneider Electric om duurzame, veerkrachtiger, hyperefficiënte en op mensen ingerichte gebouwen te realiseren om in te wonen en werken. Zo helpt de organisatie de industrie met het Buildings of the Future-framework enerzijds om aan duurzaamheids- en zakelijke verplichtingen te voldoen en anderzijds aan de verwachtingen van gebouwgebruikers.

'Als voorzitter van de eu.bac zet ik me actief in om bij te dragen aan meer duurzame, digitale en flexibele gebouwen in Europa. Als organisatie helpen we onze leden met oplossingen voor uitdagingen die ze ervaren', zegt Hans Smid. 

Naast het Buildings of the Future-initiatief van Schneider Electric, zorgt de benoeming van Smid tot president van eu.bac ervoor dat zowel concrete acties als daadwerkelijke oplossingen bovenaan de agenda komen te staan met het oog op een duurzame toekomst. De benoeming onderschrijft de focus van de belangenorganisatie op jong talent. Deze nieuwe leiders ondernemen tastbare acties om de building-industrie te verduurzamen door deze op de juiste manier in te richten en met campagnes te ondersteunen. Het is deze volgende generatie leiders en talent die de visie van eu.bac helpt realiseren dankzij echte actie en verandering.

'We moeten de uitstoot van broeikasgassen door gebouwen drastisch verminderen om de wereldwijde klimaatdoelstellingen te halen', voegt Smid toe. 'Wij helpen organisaties onder meer om te voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Daarnaast stimuleren we de digitale transformatie en bouwinfrastructuur ten behoeve van de economie en werkgelegenheid. Een ander speerpunt is betaalbare, betrouwbare en duurzame technologie toegankelijker te maken.' 

De eu.bac vertegenwoordigt 85% van de Europese sector voor gebouwautomatisering en -controles en heeft als missie om iedereen in slimme, koolstofarme en efficiënte gebouwen te laten wonen en werken.

Over eu.bac

Eu.bac is de European Building Automation and Controls Association. De vereniging vertegenwoordigt de belangrijkste Europese fabrikanten van producten en systemen voor huis- en gebouwautomatisering. Haar visie is een wereld waarin energiezuinige, duurzame, gezonde en comfortabele gebouwen worden bereikt door de optimale toepassing van woning- en gebouwcontroles, automatiseringssystemen en diensten. eu.bac heeft de European Association of Energy Services Companies (eu.esco) opgericht om energieprestatiecontracten te promoten als de economisch duurzame oplossing voor het verbeteren van de energieprestaties van bestaande gebouwen door de gegarandeerde energiebesparingen te gebruiken om de installatie te betalen. 


www.eubac.org

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022