linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
NIEUWE INTESIS GATEWAY
Nieuwe Intesis gateway maakt communicatie tussen PROFINET en BACnet eenvoudig. Lees meer
SIEMENS ULTRACONDENSATOR MODULES
Siemens biedt nieuwe ultracondensatormodules aan die de machinewerking tijdens stroompannes verzekeren, pieklasten vermijden en remenergie terugwinnen. Lees meer
LICHTPUNTJE VOOR BEURZEN
Op vrijdag 24 juli werd het nieuwe ministerieel besluit gepubliceerd in het Staatsblad waarmee beursorganisatoren vanaf 1 september opnieuw aan de slag kunnen. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

P86 ACOPOSINVERTER

28/07/2020

B&R lanceert de ACOPOSinverter.

De P86 ACOPOSinverter is een frequentieomvormer voor driefasige synchrone- en inductiemotoren, met of zonder encoders. De omvormers zijn beschikbaar in een breed vermogensspectrum van 0,75 tot 75 kW en zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in de verpakkingsindustrie, transportsystemen, materiaalverwerking en in hijstoepassingen.

De P86-serie inverters van B&R voldoet al aan de IE efficiëntiefactoren die zijn gestandaardiseerd in EN 61800-9-2. De toekomstbestendige omvormers zijn eenvoudig te configureren en buitengewoon flexibel. De nieuwe ACOPOSinverter serie is ook uitgerust met de tweekanaals veiligheidsfunctie Safe Torque Off (STO) in overeenstemming met SIL3 / PLe.

Krachtige dynamiek en schaalbaarheid

De frequentieomvormers zijn in het bijzonder geschikt voor dynamische toepassingen. Ze kunnen gedurende twee seconden tot 220% van het nominale koppel leveren. Ze kunnen worden gebruikt voor de regeling van open of gesloten lussen van inductiemotoren (IE2, IE3), synchrone motoren en reluctantie-motoren. Een geïntegreerde POWERLINK-interface, talrijke I/O-kanalen, een ingebouwde encoder en optionele interfacekaarten bieden maximale flexibiliteit bij het machineontwerp.

Robuust ontwerp voor jarenlang gebruik

De P86 ACOPOSinverter serie heeft een uitzonderlijk robuust ontwerp en is gebouwd om onder zware omstandigheden te presteren. Ze zijn bestand tegen trillingen, schokken, stof en temperaturen tot 60°C met behoud van consistente prestaties.

Uitgebreid portfolio

De nieuwe P86-serie breidt het ACOPOSinverter portfolio van B&R verder uit. Samen met de P66, P76 en P96 series omvatten ze een reeks aandrijftechnologieprofielen voor driefasige inductiemotoren en synchrone motoren met een voedingsspanning van 200 tot 600 V en een nominaal vermogen van 0,18 tot 200 kW. 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220