linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TWEE OP DRIE CIRCULAIRE BEDRIJVEN CORONAPROOF
Twee op de drie circulaire bedrijven blijken goed bestand tegen de coronacrisis. Lees meer
JOBBEURS INGENIEURS 18 NOVEMBER
Zoek niet te ver naar ingenieurstalent! Lees meer
EPLAN DATA PORTAL NU IN ePULSE CLOUD
In de cloud: componentgegevens snel vindbaar met EPLAN. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

CHARTER DUURZAAM ONDERNEMEN VOOR REM-B

24/06/2020

REM-B ontvangt Charter Duurzaam Ondernemen.

Op 18 juni 2020 heeft REM-B uit Beerse samen met 25 andere Belgische bedrijven het Voka charter ‘Duurzaam Ondernemen’ behaald. 

Duurzaam ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People), binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet) aangevuld met vrede (Peace) en samenwerking met partners (Partnership).

Om te kunnen deelnemen aan dit project, heeft REM-B eind 2018 met succes een toelatings-audit doorstaan op het gebied van milieu en personeelsaangelegenheden. Van 2019 tot en met 2021 diende het bedrijf jaarlijks een actieplan in met minimaal 10 acties, passend binnen de 17 ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties. 

Rem-B heeft in haar eerste jaar 18 items ingediend, welke allen gerealiseerd en nadien door een onafhankelijke evaluatie-commissie beoordeeld en goedgekeurd werden. 

REM-B gaat nog een stap verder en wil tegen eind 2021 het door de verenigde naties erkend UNITAR-certificaat behalen. ‘Hiervoor dienen we over een periode van die jaar in elk van de 17 doelstellingen acties gerealiseerd te hebben’, aldus Paul Dickens van REM-B. 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220