linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SIEMENS SMART INFRASTRUCTURE BUSBARSYSTEEM LDATA
Op de Light+Building-beurs (Frankfurt, 8-13 maart) introduceert Siemens Smart Infrastructure het busbarsysteem LData. Lees meer
MOTOREN FRANCOYS KOOPT PUMP FLEET SERVICES
Motoren Francoys uit Melle kondigt de overname van Pump Fleet Services uit Geraardsbergen aan. Lees meer
VIRTUAL TWIN BIJ DASSAULT
Dassault Systèmes heeft de nieuwe strategie voor de komende jaren bekendgemaakt.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

VIERDE EDITIE VOMI SAFETY DAY

13/02/2020

De branchevereniging van dienstverlenende ondernemers in de procesindustrie VOMI organiseert op 19 maart 2020 voor de vierde keer de VOMI Safety Day.

Ook dit jaar staat de dag volledig in het teken van veiligheid en samenwerking in de keten. Deelname staat open voor operationeel verantwoordelijken, zoals plantmanagers en veiligheidsdeskundigen binnen bedrijven in de procesindustrie.

Al sinds 2015 wordt de VOMI Safety Day georganiseerd om de veiligheid in de procesindustrie verder te verbeteren. Veilig werken is topprioriteit in de procesindustrie en opdrachtgevers van VOMI leden hebben daar dagelijks mee te maken. Deze bedrijven kunnen zich in één middag laten informeren over de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Dit jaar vindt de VOMI Safety Day plaats op het circuit van Zandvoort; de dag vangt aan om 12.00 uur met een netwerklunch en wordt om 20.00 uur afgesloten.

Inhoudelijk programma

De VOMI Safety Day staat onder dagvoorzitterschap van tech entrepreneur Jim Stolze en wordt geopend door Tom Coronel, autocoureur, spreker en onlosmakelijk verbonden met de omgeving waar de VOMI Safety Day wordt gehouden.

Op het programma staat een groot aantal gerenommeerde sprekers. Zo verzorgen onder meer Nils Bosma, VNONCW-MKB Bestuurslid Stichting Veiligheid Voorop, Robert van Overdijk, algemeen directeur Circuit Zandvoort en Jaap Quant, Manager QHSE van Attero Wijster een keynote speech. Op het programma staan verder keynote speeches van Philippe Engels, Site Director van AirLiquide Rozenburg en Rob Laarman SHEQ engineer. De dag wordt afgesloten met een walking dinner met netwerkmogelijkheid. Uitgebreide informatie over en een toelichting op het programma is te vinden op de website  https://www.vomi.nl/nieuws/vomi-safety-day-2020/.

Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de VOMI Safety Day. Het aantal deelnemers aan het event is beperkt. Daarom worden inschrijvingen op tijdstip van aanmelding verwerkt.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217