linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
VACATURE HYDROFLEX HYDRAULICS
Hydroflex Hydraulics heeft een vacature voor een Sales Engineer / Accountmanager hydrauliek. Lees meer
NIEUWE VOORZITTER VOOR VOMI
Dethlef Pieters nieuwe voorzitter VOMI. Lees meer
ULTIMO EAM-PLATFORM
Ultimo’s EAM-platform gekozen als één van de technologieën van de toekomst voor MTC’s Digital Manufacturing Accelerator (DMA)  Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

KICK-OFF VOOR VIERDE EDITIE INE

05/12/2019

Het startsein is gegeven voor de organisatie van de vierde edite van INE. 

Als er zeker één datum in het nieuwe jaar is die u niet mag vergeten, dan is dat de vierde editie van het INDUMATION Netwerk Event (INE).  

INE vindt plaats op 5 maart 2020 in de Brabanthal in Leuven. Deze vierde editie groeit en is op weg naar 1.500 bezoekers, allemaal exclusief uitgenodigd op naam door de meer dan honderd organiserende technologiepartners.

De marketingmanagers van de deelnemende bedrijven verzamelden deze week in de Brabanthal voor meer uitleg over de voorbereidingen voor dit event. 

Het tweejaarlijkse INE wordt georganiseerd door Invent Media, Agoria en InduMotion. Managing director Karl D'haveloose van Invent Media gaf de aanwezigen een overzicht van de groei van het succesvolle event. Het zijn de deelnemende bedrijven zelf die de gasten uitnodigen en de culinaire omkadering en de strikte uitnodigingspolitiek - die zorgt voor exclusiviteit - zijn de succesfactoren van INE.

De doelgroep voor INE2020 is het hoger management van de Belgische industriële ondernemingen. De organisatie is ook fier op de goede mix tussen vooraanstaande bedrijven - alle grote spelers zijn vertegenwoordigd - en veelbelovende start-ups. INE2020 is een event waar bedrijfsleiders actief in de automatisering gezien willen worden. 'Het is de Waregem Koerse van de automatisering, maar dan zonder de paarden', zei Karl D'haveloose met een kwinkslag. 

De INE eventvloer wordt voor deze editie opnieuw uitgebreid en naast vier moodboxes met een aparte sfeer wordt voor de eerste keer de 'Barn' geïntroduceerd, nabij de inkom, zodat alle bedrijven voldoende ruimte hebben om hun genodigden te ontvangen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor INE2020, maar geïnteresseerde bedrijven moeten snel zijn want de belangstelling om deel te nemen is groot. 

www.networkevent.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021