linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
MURRELEKTRONIK xtremeDB
Murrelektronik introduceert met xtremeDB decentrale installatieoplossing voor mobiele machines. Lees meer
MINISTER CREVITS INVESTEERT IN STEM
Minister Hilde Crevits investeert in STEM-academies. Lees meer
SMART CAMERA VOOR MACHINEBESTURING
Nieuwe Smart Camera ondersteunt omschakeling op volle productiesnelheid. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

NIEUWE NAAM SKF MOTION TECHNOLOGIES

26/09/2019

SKF Motion Technologies onthult een nieuwe naam en branding op Motek 2019 en lanceert de volgende generatie en IoT-ready lineaire modules.

Op de komende MOTEK-beurs, die van 7 tot 10 oktober in Stuttgart, Duitsland wordt gehouden, onthult  SKF Motion Technologies (SMT)  haar nieuwe naam en logo als een onafhankelijk bedrijf, na de verkoop van de divisie door SKF Group aan Triton Partners in december 2018. 

Het nieuwe merk wordt onthuld op 7 oktober op stand 4524, gevolgd door een persconferentie om 14.00 uur met Daniel Westberg, CEO van SMT. Hij deelt dan ook zijn visie op de volgende fase van het bedrijf.Tijdens de beurs lanceert SMT ook drie nieuwe next generation en IoT-ready producten en toepassingen. Dat zijn onder andere:

  • LIFTKIT en SLIDEKIT - een nieuwe reeks lineaire bewegingsmodules die zijn ontworpen om de mogelijkheden van kleine industriële automatiseringsrobots en cobots te vergroten. De nieuwe modules vergroten het bereik en de mobiliteit van standaardrobots zonder dat upgrades of complexe accessoires en programmering nodig zijn.
  • CEMC-serie - een ultracompacte elektromechanische actuator voor puntlas-toepassingen in de auto-industrie,die fabrikanten helpt bij het ontwikkelen van IoT-ready laslijnen. De nieuwe CEMC-serie is 10% lichter dan de vorige serie  en heeft een hoge belastbaarheid van 25 kN bij maximaal vermogen. Met lineaire snelheden tot 600 mm / s heeft deze de beste verhouding tussen vermogen en gewicht die momenteel op de markt beschikbaar is. De nieuwe serie heeft ook een dubbele levensduur - 20 miljoen puntlassen - en heeft maar één nasmeer-interval nodig. De onderhoudskosten en stilstand worden zo geminimaliseerd, terwijl de constante kracht en positionele herhaalbaarheid blijven gehandhaafd.
  • CASM-100 - een nieuwe serie IoT-ready elektromechanische actuatoren. CASM 100 biedt kracht tot 82 kN bij bedrijfssnelheden tot 1 m/s en bevat een set sensoren om elke variatie in kracht en bedrijfstemperatuur met extreme precisie te detecteren. Met realtime-informatie kunnen gebruikers de productiviteit van apparatuur / machines, procesbesturing en bescherming tegen kritieke storingen verbeteren zonder de machine lay-out ingrijpend te wijzigen.

SKF Motion Technologies is te vinden op MOTEK in hal 4, stand 4524, Messe Stuttgart, Duitsland, van maandag 7 oktober tot donderdag 10 oktober.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina