linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
VANSICHEN NEEMT SIMKON OVER
Met de overname van het Duitse SimKon krijgt het Limburgse Vansichen Linear Technology er een vestiging bij in de grootste machinebouwmarkt van Europa. Lees meer
HERSTELPROGRAMMA IS GROEN EN DIGITAAL
Agoria kijkt met belangstelling naar het Europees herstelfonds van 750 miljard euro met de Europese prioriteiten van vergroening, digitalisering en het weerbaar maken van de economie.  Lees meer
SIMOTICS CONNECT 400 MOTORMODULE VAN SIEMENS
Met de SIMOTICS CONNECT 400 motormodule van Siemens in combinatie met SIDRIVE IQ schakelen motoren over op voorspellend onderhoud om zo een maximale beschikbaarheid van de aandrijfsystemen te garanderen.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

FANUC WERKT SAMEN MET ORA

18/09/2019

FANUC Benelux heeft een nieuwe dealer voor zijn spuitgietmachines: ORA Machines.

Met meer dan 30 jaar ervaring is FANUC de pionier in het bouwen van 100% elektrische spuitgietmachines, namelijk de ROBOSHOT. 

FANUC beschikt het over een maandelijkse productiecapaciteit van 400 ROBOSHOT-machines en wereldwijd zijn er meer dan 50.000 ROBOSHOT-machines geïnstalleerd en actief in verschillende industrieën en toepassingen. 

In de Benelux markt wil FANUC Benelux zijn huidige marktpositie in de kunststofindustrie verder versterken en uitbouwen. Bedrijven actief in de kunststofindustrie zijn steeds meer op zoek naar één aanspreekpunt voor een innovatieve, specifieke totaaloplossing. Om hier een antwoord op te bieden zal vanaf september 2019, ORA Machines de FANUC ROBOSHOT-spuitgietmachines vertegenwoordigen. 

‘Met bijna 70 jaar ervaring in het spuitgietproces en een volledig aanbod aan randapparatuur ligt het DNA van ORA Machines in lijn met het DNA van FANUC Benelux. Beide bedrijven zijn toonaangevend op het gebied van automatisaties in verschillende industrieën’, reageert Managing Director Paul Ribus. 

‘ORA machines draagt productkwaliteit en -innovatie hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, werken we uitsluitend samen met leveranciers die een uitstekende reputatie hebben. Om die reden, hebben wij FANUC als nieuwe partner gekozen’, vult Pieter Van Ballegooijen, Managing Director van ORA Machines aan. 

Tijdens de Kunststoffenbeurs in Veldhoven, 25-26 september 2019, zal ORA deze samenwerking voor het eerst aan de Benelux-markt tonen en kunnen bezoekers de ROBOSHOT bezichtigen. Iets later, tijdens de K-show, dé belangrijkste beurs voor de kunststof- en rubberindustrie in Düsseldorf vertegenwoordigt ORA Machines de FANUC ROBOSHOT van 16 tot en met 23 oktober. 

Over ORA Machines

ORA Machines, opgericht in 1949, is een familiebedrijf met 30 werknemers. Vanuit de vestigingen in Leuven en Amersfoort worden machines, installaties en randapparatuur verkocht aan de kunststofverwerkende industrie in de Bénélux. Bij ORA machines kunt u terecht voor de levering van een compact toestel of systeem, maar ook voor de complete engineering, realisatie en nazorg van complexe projecten. Voor elke stap in het productieproces beidt ORA Machines een gepaste oplossing aan. Dankzij de sterke productkennis van het ORA-team en de brede inzetbaarheid van de producten heeft ORA Machines een grote afzetmarkt: automotive & chemische sector, pharma, cosmetica, metaalverwerking, verpakkings- en voedingsindustrie. 

Over FANUC 

FANUC Corporation is een van de wereldleiders in fabrieksautomatisering van CNC-besturingen, robots en productiemachines (ROBODRILLL, ROBOCUT, ROBOSHOT en ROBONANO). Sinds 1956 is FANUC de pionier in de ontwikkeling van numeriek bestuurde machines in de automatiseringsindustrie. Met meer dan 263 FANUC-dochterondernemingen wereldwijd en meer dan 7.000 werknemers, biedt FANUC een uitgebreid netwerk in verkoop, technische ondersteuning, onderzoek en ontwikkeling, logistiek en klantenservice. 

www.fanuc.eu

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite