linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
VANSICHEN NEEMT SIMKON OVER
Met de overname van het Duitse SimKon krijgt het Limburgse Vansichen Linear Technology er een vestiging bij in de grootste machinebouwmarkt van Europa. Lees meer
HERSTELPROGRAMMA IS GROEN EN DIGITAAL
Agoria kijkt met belangstelling naar het Europees herstelfonds van 750 miljard euro met de Europese prioriteiten van vergroening, digitalisering en het weerbaar maken van de economie.  Lees meer
SIMOTICS CONNECT 400 MOTORMODULE VAN SIEMENS
Met de SIMOTICS CONNECT 400 motormodule van Siemens in combinatie met SIDRIVE IQ schakelen motoren over op voorspellend onderhoud om zo een maximale beschikbaarheid van de aandrijfsystemen te garanderen.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

OPROEP NOMINATIES STEVIEAWARDS

05/09/2019

De Stevie® Awards, organisator van premier business awards programma’s, aanvaardt nominaties voor de 16de Stevie Awards for Women in Business tot de deadline op vrijdag 18 september.

Alle vrouwelijke ondernemers, leidinggevenden en werknemers wereldwijd mogen worden genomineerd.

Inschrijvingskits en alle details over de awards zijn beschikbaar op http://www.StevieAwards.com/Women

De Stevie Awards for Women in Business eren de prestaties van werkende vrouwen in meer dan 90 categorieën waaronder Ondernemer van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar, Mentor of Coach van het Jaar, Lifetime Achievement Award, Prestatie in Gelijke Beloning, Vrouwen die Vrouwen Helpen, Werknemer van het Jaar, Bedrijf van het Jaar onder leiding van een Vrouw en Innovator van het Jaar. Alle vrouwelijke ondernemers, leidinggevenden, werknemers en de organisaties die ze besturen, wereldwijd, komen in aanmerking voor een nominatie.

Finalisten worden op 2 oktober bekendgemaakt en de winnaars van de Gouden, Zilveren en Bronzen Stevie award worden onthuld tijdens een gala awards diner in het Marriott Marquis Hotel in New York op 15 november 2019. Stevie komt van Stephen, wat in het Grieks 'gekroond' is. 

The Women|Future Conference zal in samenhang met de Stevie Awards for Women in Business ceremonie worden georganiseerd. Het is een tweedaagse conferentie voor professionele vrouwen die de belangrijkste zakelijke kwesties van morgen behandelt: van robotica en cybersecurity tot de toekomst van werkprocessen en artificiële intelligentie. De conferentie zal informatie over deze onderwerpen bieden vanuit het perspectief van vrouwen in deze gebieden en hoe deze thema’s professionele vrouwen zullen beïnvloeden in alle sectoren – hun carrières en bedrijven.

De Gouden, Zilveren en Bronzen Stevie Award winnaars van 2018 vormden een diverse groep van grote en kleine organisaties over de hele wereld. De Stevie Award winnaars in 2018 waren onder andere: Aflac, Brilliant Earth, EY, Fogo de Chão, IBM, iTalent Digital, LoveBug Probiotics, Mattress Firm, Ooredoo, Plan International Canada, Thomson Reuters en veel meer.

De winnaars van de 2019 Stevie Awards for Women in Business worden gekozen door meer dan 200 vooraanstaande professionals over de hele wereld en genomineerden zullen toegang hebben tot de opmerkingen en suggesties van de jury over hun nominaties.

Informatie over inschrijvingen:

www.StevieAwards.com/Women

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite