linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
REXROTH BOUWT GROOTSTE KRAAN
De nieuwe krachtpatser van Sarens is klaar om de wereld te veroveren. De SGC-250 kan in één beweging 2.000 ton hijsen over 100 meter. Lees meer
EXPLOSIEBESTENDIGE FLOWCOMPUTER
Duranmatic brengt van haar Nederlandse leverancier Fluidwell de E126, een  explosiebestendige flowcomputer voor gecorrigeerde gas- en vloeistofvolumemeting. Lees meer
RITTAL OP INDUMATION MET VX25
Rittal op INDUMATION 2019 met VX25. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

INDUMATION 2019 OP WEG NAAR RECORDS

07/11/2018

De 5e editie van INDUMATION.BE 2019, de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering en technologische innovatie, vindt plaats van 6 tot 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo.

In totaal zo’n 220 exposanten zullen op een beursoppervlakte van 25.000 m² in 4 hallen van Kortrijk Xpo de nieuwste ontwikkelingen tonen inzake industriële automatisering.

Met 220 standhouders is deze tweejaarlijkse INDUMATION.BE 2019 de grootste editie van de beurs sinds het ontstaan in 2011. Ook de bezoekersaantallen stijgen bij elke editie en in 2017 werd de kaap gerond van meer dan 8.000 bezoekers.

Thema voor deze 5e editie is ‘Smart & Integrated Solutions 4 Industry’, want automatisering en digitalisering zijn een long-term fundamentals, die steeds verder uitdijen in alle takken van de industrie en alle niveaus van de afdelingen.  

Agoria, InduMotion en organisator Invent Media vinden dat een beursplatform niet alleen een reflectie van de huidige markt, maar ook van de toekomstige markt moet zijn. De aanwezigheid van start-ups en scale-ups zorgt voor vers bloed en nieuwe toekomstige technologiespelers, die met hun nieuwe, controversiële en revolutionaire ideeën of producten hopelijk niet alleen inspireren maar ook voor een economisch terugverdienmodel kunnen zorgen.

In de zone CONNECTIVATOR op de beurs zal het bruisen van de nieuwe ideeën, concepten en visies omtrent industrieel innoveren. Onder de noemer Connect-Innovate-Integrate wordt niet enkel verwezen naar smart & integrated industry, maar ook naar de fysieke connectie van mensen in deze zone. CONNECTIVATOR voorziet immers een uitgebreid programma aan expert classes, interactieve demonstraties en netwerkmomenten, georganiseerd in samenwerking met universiteiten, hogescholen, competentie- en onderzoekscentra en technologiefederaties ( Agoria, Sirris, Flanders Make, ACTA, KUL, HOGENT, Xiak, POM, Vives, ……)

Automation Magazine maakt een special over INDUMATION.BE 2019 en dit magazine (nr 214) verschijnt begin januari (11.000 ex.). Adverteerders kunnen nu een plaatsje reserveren want de publiciteitsruimte is beperkt. Automation Magazine is voorts ook aangeduid om de officiële beurscatalogus te maken van INDUMATION.BE 2019. Meer informatie over magazine en beurscatalogus via publiservice@automation-magazine.be

www.indumation.be

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213