linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
REXROTH BOUWT GROOTSTE KRAAN
De nieuwe krachtpatser van Sarens is klaar om de wereld te veroveren. De SGC-250 kan in één beweging 2.000 ton hijsen over 100 meter. Lees meer
EXPLOSIEBESTENDIGE FLOWCOMPUTER
Duranmatic brengt van haar Nederlandse leverancier Fluidwell de E126, een  explosiebestendige flowcomputer voor gecorrigeerde gas- en vloeistofvolumemeting. Lees meer
RITTAL OP INDUMATION MET VX25
Rittal op INDUMATION 2019 met VX25. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

WIN EEN ROBOT MET EPSON

12/09/2018

Robot winnen? Epson lanceert een wedstrijd!

Epson lanceert een wedstrijd waarbij het de nieuwste technologie in handen legt van de toekomst: universiteiten, colleges en onderzoeksinstellingen in de hele EMEAR-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland). De prijs: 3 robots.

Automatisering reikt steeds verder en er worden veel nieuwe, innovatieve applicaties ontwikkeld voor robots. Deze vormen een revolutie in de productie- en andere sectoren. Vaardigheden en creativiteit vormen de kern van innovatie. ‘Epson ziet hoe hard het nodig is om de ontwikkeling van talent en vaardigheden te ondersteunen. Bijna 50 procent van de wereldbevolking bestaat nu uit millennials en zij krijgen te maken met een wereld die radicaal anders werkt dan nu. Onze wedstrijd is er daarom op gericht om de technologie van de toekomst in hun handen te leggen’, aldus Volker Spanier, hoofd robotica-oplossingen bij Epson Europe. 

Meedoen?

Om deel te nemen aan de wedstrijd kunnen partijen zich aanmelden via www.epson.eu/robots-contest

Deelnemers dienen hun voorstel op te sturen voor 15 december 2018 en maken vervolgens kans om tot drie Epson-robots te winnen om te helpen bij hun project. Ze worden beoordeeld op verschillende criteria, waaronder innovatie, onderwijs, ontwikkeling van vaardigheden, uniek robotgebruik en duurzaamheid. De genomineerden ontvangen een uitnodiging om hun inzending te presenteren aan een jury.

Midden- en Oost-Europa groeiers

Het aantal industriële robots dat wereldwijd wordt geïmplementeerd, neemt naar verwachting toe tot 2,6 miljoen apparaten in 2019. Voornamelijk in Midden- en Oost- Europa wordt verwacht dat het gebruik van robots de komende twee jaar per jaar toeneemt met 20 procent. Na China is dit het hoogste groeipercentage wereldwijd. 

Robotica centraal

Met deze groei staat robotica centraal in de toekomst van productie, de gezondheidszorg en een groot aantal andere sectoren. Robots kunnen ook helpen bij opleidingen, het verminderen van afval en het terugdringen van het energieverbruik.  

MEER INFO ? info@hupico.be

HUPICO is sinds 1994 actief in de wereld van de industriële automatisatie. 

Als exclusief verdeler van verschillende topmerken, is HUPICO gegroeid tot een vaste en onmisbare waarde in de BENELUX. Het aanbod van HUPICO kan worden opgesplitst in enerzijds toevoer- en assemblagesystemen (OKU, OHRMANN, STAER, FLEXFACTORY, MONTRAC, MONTECH) en anderzijds een ruim gamma producten betreffende kunststoflastechnieken (RINCO ULTRASONICS, PHASA, LEISTER en HAWO). Binnen BENELUX zorgt HUPICO voor de exclusieve verdeling van de assemblage robotten van EPSON. 

www.hupico.be

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213