linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
REXROTH BOUWT GROOTSTE KRAAN
De nieuwe krachtpatser van Sarens is klaar om de wereld te veroveren. De SGC-250 kan in één beweging 2.000 ton hijsen over 100 meter. Lees meer
EXPLOSIEBESTENDIGE FLOWCOMPUTER
Duranmatic brengt van haar Nederlandse leverancier Fluidwell de E126, een  explosiebestendige flowcomputer voor gecorrigeerde gas- en vloeistofvolumemeting. Lees meer
RITTAL OP INDUMATION MET VX25
Rittal op INDUMATION 2019 met VX25. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

EMPACK OP 3 EN 4 OKTOBER

12/09/2018

Automated warehouses, computergestuurde verpakkingslijnen, ecologische verpakkingen, drones, slimme brievenbussen,... In uw sector volgen de trends elkaar bliksemsnel op.

De complexiteit en fragmentatie in uw branche maakt het voor u steeds moeilijker om de hele puzzel te leggen.

De oplossing? Empack en Logistics & Distribution geeft u een compleet overzicht van de actuele business, wijst u de juiste richting aan en geeft u een klare kijk op de toekomst. Zo vallen alle puzzelstukjes op hun plaats!

Als one-stop shop voor verpakken, logistiek en distributie mag u dit event niet missen:

Maak deel uit van uw community: leg waardevolle contacten met collega's, klanten en leveranciers. De getallen spreken voor zich: +250 exposanten en 6.000 bezoekers!

Update uw knowhow en expertise: neem deel aan conferenties met topsprekers over de toekomst van warehousing, HR, track & tracecirculaire economie, automation, food en andere actuele topics.

Een totaalbeleving: duidelijke routes, gerichte zones, demo’s, netwerkdrinks,…

Uw bezoek is gratis, na registratie, verlies dus geen tijd en registreer u vandáág nog online. 

Wat nog? 

-> Circulaire Economie 

Een hot topic in de sector dat uitgebreid aan bod komt tijdens o.a. de seminaries van Arjowiggins en Tetra Pak georganiseerd door FSC België. 

Automation Zone met robotbar Rond dit thema is een aparte zone ingericht waar bezoekers zeer eenvoudig spelers in deze branche kunnen terugvinden. Op de zone staat centraal een bar waar u robots bezig kan zien. Bovendien loopt er ook een Automation Route over de ganse beursvloer én zijn er seminaries georganiseerd door CxO Europe omtrent dit thema in het Automation theater. 

-> Spark workshops 

Spark is een Horizon 2020 programma voor onderzoek en innovatie van de Europese Unie. Interesse in hoe Augmented Reality (AR) de co-creatie in verpakkingsontwikkeling vergemakkelijkt? Neem dan zeker deel aan één van de workshops op de stand van Antwerp Management School. Breng uw verpakking mee en beleef zelf hoe dit platform het ontwerpproces vergemakkelijkt. 

-> Logistics & Distribution 

Dit event rond warehousing,interne logistiek en distributie vindt gelijktijdig plaats in Hal 7 van Brussels Expo en sluit qua thematiek perfect aan bij Empack. Het is dé one-stop-shop voor het verpakken, behandelen én leveren van goederen op de meest efficiënte en kwalitatieve manier. Het totaalpubliek van het dubbelevent loopt zo op tot ruim 250 exposanten en meer dan 6000 professionals. 

Praktische informatie: Empack + Automation Brussel 3 & 4 oktober 2018 Brussels Expo, Hal 11 Gelijktijdig met Logistics & Distribution (Hal 7) 

www.empack.be

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213