linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TIPS VOOR MARKETINGMANAGERS
Automation Magazine bestaat in 2020 vijftig jaar en dat wordt gevierd met een complete make-over van dit populaire vakblad. Lees meer
RITTAL NEMA 3R/4 KOELUNITS
Koeltechnologie voor buitentoepassingen moet altijd betrouwbaar werken, zelfs bij extreme hitte en koude of in vochtige en stoffige omstandigheden. Lees meer
BELGEN WINNEN WORLD SOLAR CHALLENGE
Het Agoria Solar Team neemt voor de allereerste keer de World Solar Challenge wereldtitel mee naar huis.  Lees meer
prev
next

SMC: druk- en flowschakelaars/ pressostats

 

SNELLER INKOPEN DOEN DANKZIJ ANDONSPEED

01/02/2018

Het innovatieve en radiogestuurde AndonSPEED systeem versnelt het betaalproces in de supermarkt.

Boodschappen doen draait tegenwoordig om meer dan de pure aanschaf van producten of pure plichtsvervulling. Boodschappen doen moet ook een vorm van vrijetijdsbesteding, ontspanning of een sociaal evenement zijn.

Anderzijds hebben mensen steeds minder tijd om de levensnoodzakelijke voedingsmiddelen en artikelen voor dagelijks gebruik aan te kopen. 

Boodschappen doen in de supermarkt moet dus een leuke ervaring worden, maar eens de winkelwagen volgeladen is, moeten mensen de supermarkt zo snel mogelijk kunnen verlaten. Vooral de nutteloze en vaak zenuwslopende wachttijd aan de kassa moet vermeden worden of tot een minimum herleid worden. Daarom voeren steeds meer supermarkten nieuwe kassageleidingssystemen in, waarmee het betaalproces van de aankopen snel, efficiënt en tijdbesparend verloopt.

Bruno Leleu, hoofd van de afdeling Onderhoud en Herstellingen bij Leclerc, kwam in zijn zoektocht naar een eenvoudig en snel realiseerbaar systeem WERMA tegen, de Duitse fabrikant van signalisatie-apparatuur: Hier vond hij het geschikte Andon-systeem. Het radio gestuurde en innovatieve systeem AndonSPEED toont met behulp van een optisch signaal duidelijk en van ver zichtbaar welke kassa's open respectievelijk gesloten zijn, alsook of een kassabediende om hulp heeft gevraagd.

www.wermabenelux.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217