EXPERTISE

Automation-Magazine.be doet graag een beroep op uw expertise. Wij zijn op zoek naar professionals actief in de wereld van het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen.

Deze website verzamelt nieuws, persberichten en opinies over de industrie met een focus op aandrijftechniek, pneumatica, hydraulica en mechanica. Iedereen die gepassioneerd is door techniek en industrie en als vrijwilliger aan deze website wil meewerken, is welkom! U kan hiervoor contact opnemen via info@automation-magazine.be.

U kan uw expertise ook delen via ons FORUM. Dit is een gratis kennisplatform over techniek en industrie. U kan zich eenvoudig registreren of uw Facebook- of LinkedInprofiel gebruiken om u aan te melden. Vervolgens krijgt u permanent en gratis toegang tot het FORUM waar u vragen kan posten, kennis delen of deelnemen aan de discussies.

Het FORUM is opgedeeld in vier specifieke kennisdomeinen: hydraulica, pneumatica, elektrische aandrijving en mechanische aandrijving. U hoeft zich slechts één keer aan te melden om al deze fora te bezoeken.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022