linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

EMPACK 27 EN 28 OKTOBER NEKKERHAL

13/08/2021

Na een jaar niet op de kalender te hebben gestaan wegens corona, vindt op 27 & 28 oktober 2021 Empack opnieuw plaats in de Nekkerhal te Mechelen. 

Als enige professionele verpakkingsevent in België, is Empack het event voor iedereen die dag in, dag uit 'packaging' ademt.

Met nog ruim 2 maanden te gaan, reserveerden reeds 135 exposanten hun stand op Empack. Het bewijs dat de sector sterk gelooft in de toegevoegde waarde van elkaar weer face to face te ontmoeten en live business te doen in het najaar. 

Passion for packaging 

What's the next big thing in packaging? Op die vraag vindt u tijdens Empack 2021 zeker een antwoord. Empack richt de blik op de toekomst en focust op belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en digitale transformatie. Daarnaast is Empack dé moment om opnieuw te netwerken. Twee dagen lang kunnen meer dan 150 exposanten en 3.200 bezoekers naar hartenlust netwerken, inspiratie opdoen en hun ‘passion for packaging’ delen in een 4.000m2 zee van ruimte. 

Professioneel kennisprogramma 

Geen innovatie zonder knowhow. Daarom biedt Empack een uitgebreid kennisprogramma aan. Tijdens de seminaries en workshops wordt er dieper ingegaan op hot topics in de verpakkingsindustrie zoals duurzaamheid, circulariteit, digitalisatie, packaging design,... Op die manier wil Empack een heus kennisplatform zijn waar verpakkingsprofessionals inspiratie en nieuwe inzichten opdoen. 

Zo is er het programma ‘Groen Verpakken’ i.s.m. Fost Plus en Karine Van Doorsselaer (UAntwerpen), de Pack4Food Roadshow over circulair verpakken met behulp van kunststofverpakkingen, workshops rond succesvol digitaliseren en innoveren in het verpakkingsproces, cases rond data driven packaging design enzovoort. Hou onze website in de gaten voor de allerlaatste info over het programma. 

Drie zones met een speciale focus: 

1. Packaging Innovations: geen aparte hal zoals vorige editie maar een dedicated zone op Empack. De niet-te-missen zone voor brand managers, marketeers, designers,... 

2. Contract Pack Pavilionontdek hier de bedrijven die uw verpakkingsproces uit handen kunnen nemen 

3. Take Out Cornerde place to be als u op zoek bent naar duurzame en gebruiksvriendelijke verpakkingen voor uw take away maaltijden. 

Awards & netwerken

Tot slot vinden er ook twee awarduitreikingen en een netwerkdrink plaats op het einde van de eerste beursdag: de Trends Gazellen in packaging en de allereerste Verpakking & Label Award. De Trends Gazellen Awards huldigen snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ in drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. 

De Verpakking & Label Award omvat twee categorieën: intelligente verpakkingsmachines en innovatieve verpakkingen en verpakkingsmaterialen. De wedstrijd staat open voor verpakkingsproducenten en - leveranciers, ontwerpbureaus en verpakkende bedrijven. 

Zoals u ziet, wordt Empack opnieuw een informatieplatform waar elke verpakkingsprofessional heel wat inspiratie en nieuwe inzichten kan opdoen. Het volledige programma vindt u op www.empack.be

De beurs bezoeken?

Registreer u online via www.empack.be met code GAAB1000 voor uw gratis ticket. 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021