linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

EMPACK PLANT BEURS 27-28 OKTOBER

25/04/2021

Er is perspectief, de toekomst lonkt. Back to business met Empack, het grootste verpakkingsevent van België.

De beursorganisatie is van start gegaan om op 27 en 28 oktober 2021 een uiterst veilige vakbeurs te laten plaatsvinden. Na meer dan 18 edities is Empack in de Nekkerhal - Brussels North meer dan ooit het duwtje in de rug voor elke verpakkingsprofessional. 

Empack is - in combinatie met Packaging Innovations - dé hot spot voor de complete supply chain van de verpakkingsindustrie: van de creatieve ontwikkelingsfase en het technische verpakkings- en vulproces tot verpakkingsmachines en onderaannemers. Nieuwe technologieën en materialen spotten, kennis updaten, connecteren en win-win creëren: het is hier te doen. Oftewel future proof blijven, samen met meer dan 150 exposanten in een 4.000 m2 zee van ruimte. 

Uw innovatief ticket naar morgen 

De Innovation Journey is een gratis ronleidinglangs ingezonden innovaties van exposanten. Packaging Innovations is dan weer een dedicated zone gewijd aan innovaties uit de primaire en
secundaire verpakkingsmarkt. Wie hier exposeert, krijgt als extraatje een gerichte marketingcampagne aan specifieke bezoekersprofielen zoals marketeers en brand managers. 

Focus op Contract Packers 

Tijdens de coronacrisis is het belang van contract packers zeer duidelijk geworden. Zo konden zij een helpende hand bieden aan o.a. foodproducenten die met grote pieken te maken kregen. En de vraag naar contract packing blijft groeien. Easyfairs vond het dus dringend tijd om de contract packers in de kijker te zetten met het Contract Pack Pavilion. Een paviljoen met exposanten die andere bedrijven ontzorgen door het verpakkingsproces uit handen te nemen, op vlak van verpakken en/of logistiek. 

Kennis, beleving & networking 

Een verbindend kennisprogramma maakt Empack extra boeiend en inspirerend. Een unieke kans om bij te leren van gerenommeerde sprekers en met elkaar in dialoog te gaan, o.a. over: 

- Consumentgedreven productvraag – impact op productie en verpakking productie-optimalisatie – zorgen voor de hoogste kwaliteitsvolle output aan de laagste kost 

- Digitale transformatie, digitalisering productielijnen en supply chain – big data, IoT, smart packaging

- Economische factor – hoe neem je strategische beslissingen in een onstabiel economisch klimaat  

- COVID-19, over de cruciale rol van de verpakkingssector 

Tot slot vinden er ook twee awarduitreikingen plaats op het einde van de eerste beursdag: de Trends Gazellen in packaging en de allereerste Verpakking & Label Award. De Trends Gazellen Awards huldigen snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ in drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. 

De Verpakking & Label Award omvat twee categorieën: intelligente verpakkingsmachines en innovatieve verpakkingen en verpakkingsmaterialen. De wedstrijd staat open voor verpakkingsproducenten en - leveranciers, ontwerpbureaus en verpakkende bedrijven. 

U wil meer informatie over het event? Neem dan contact op met Philippe Van Dyck: (0)3 280 53 27 of via empack-be@easyfairs.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021