linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

DE ISE70 DRUKSCHAKELAAR VAN SMC

20/09/2018

De nieuwe versie van de ISE70 drukschakelaar van SMC biedt meer flexibiliteit en een betere controle van toepassingen. Dit zorgt voor een optimaal beslissingsproces. 

De ISE70 drukschakelaar is voorzien van nieuwe functies die zowel de prestaties als de efficiëntie verhogen. Daarmee is deze drukschakelaar zeer geschikt voor ‘smart factories’ en Industry 4.0 omgevingen.

De ISE70 is voorzien van IO-Link communicatie die machineoperators meer controle geeft door meer beschikbare gegevens en verschillende diagnostische waarschuwingen. Deze ‘alerts’, zoals nominaal drukbereik en temperatuurgrens, vormen een aanvulling op de standaard waarschuwingen. Door het gekantelde display met drie subschermen hebben gebruikers altijd volledig zicht op de actuele druk en ingestelde waarde.

Aangevuld met de ISE71, die beschikt over een drukbereik tot 16 bar, heeft SMC haar assortiment drukschakelaars verbreed. Beide modellen zijn IP67 gecertificeerden standaard uitgevoerd met een M12 connector. Ze zijn dus robuust en geschikt voor kritische omgevingen.

Over SMC

SMC is wereldwijd, in 83 landen, de grootste leverancier van pneumatische componenten en systemen voor de automatisering van productieprocessen. Met 12.000 basisproducten en meer dan 700.000 varianten biedt SMC oplossingen voor iedere industriesector. SMC Corporation is gevestigd in Tokyo en genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. SMC heeft wereldwijd bijna 20.000 medewerkers, 500 verkoopkantoren en 36 productievestigingen. De ontwikkeling van producten vindt plaats in eigen Technical Centres in Japan, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

www.smc.eu

 

 

Meer in deze categorie: « PARKER FRL MODUFLEX LITE P3X

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina