Print deze pagina

WoTS VERPLAATST NAAR SEPTEMBER 2022

19/12/2020

FHI, FEDA en Machevo&Bulk, de organisatoren van de World of Technology & Science (WoTS), kondigden aan dat het event wordt verplaatst naar 2022. 

In 2020 heeft Covid-19 een grote invloed op het maatschappelijk leven gehad. Met zorg voor de volksgezondheid hebben alle bedrijfsketens zich aangepast.

FHI, Machevo & Bulk en FEDA zijn verenigingen van technische bedrijven. Zij organiseren voor de klanten (van leden) uit de industrie, wetenschap, zorg en laboratoria de World of Technology & Science.

De wereld van vandaag is niet meer dezelfde als van voor Corona. Het blijft ook onzeker wanneer vakbeurzen fysiek weer mogelijk zullen zijn. Dit allemaal in acht genomen wordt de bekende cyclus van WoTS in de even jaren weer gevolgd. Dat betekent dat de World of Technology & Science verplaatst wordt naar 27 t/m 30 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

De elektronica vakbeurs Electronics & Applications is gepland van 28 t/m 30 september 2021 in Jaarbeurs Utrecht. E&A gebruikt reeds van begin deze eeuw standaard stands voor alle exposanten. Bezoekers kunnen een ruim pallet aan kennis vergaren via seminars en beursprojecten. Deze inhoud wordt in 2021 sowieso online aangeboden.

Bedrijven die zich hadden ingeschreven voor de WoTS van dit jaar, krijgen de mogelijkheid om komend jaar aan E&A mee te doen, onder de naam ‘E&A+ 2021.’

Volgens de organisatoren is het voor WoTS 2020-deelnemers zeer interessant om mee te doen aan E&A+ 2021. Door de toepassing van standaard stands op E&A+ 2021 worden er aanzienlijke kosten bespaard. Bovendien is er door een sterke focus op content ook een interessante online spin off voor participanten.

www.fhi.nl