MTMS ENGINEERING IS NU MACHINEERING

05/05/2018

De technologiebeurs MTMS Engineering zal voortaan de volgende edities houden onder de nieuwe naam Machineering. 

Behalve de naamsverandering blijft de techbeurs precies zoals die was. De beurs zal blijven draaien om het slim maken en laten maken van performance machines en materialentechnologie. Dit gecombineerd met performante oplossingen (solutions, waaronder software) voor het ontwerpen en testen, van prototypen. Daarnaast zal het aanbod voor zowel exposant als bezoeker worden ondergebracht in 10 relevante technologieroutes.

Editie 2019 in Brussels Expo

Ook in 2019 moet Machinering een plek worden waar diverse werelden elkaar ontmoeten. Zo worden er mensen verwacht vanuit directies, engineering, R&D, inkoop, assemblage, supply chain, maintenance. Zij krijgen de mogelijkheid om alle aspecten van het ontwerpen tot maken te ontdekken die hen in staat stellen op een geavanceerde manier te werk te gaan.

Machineering editie 2019 gaat door van 27 tot 29 maart 2019 in Brussels Expo. De ondertitel van de beurs: ‘Machines, Tools, Materials & Solutions for Advanced Manufacturing & Engineering’, wijst er al op dat maakbedrijven, machinebouwers en industriële toeleveranciers een volledig gestructureerd aanbod gaan vinden van productiemachines, werktuigen, materialen en oplossingen om slimmer, sneller, goedkoper en competitiever te produceren. 

Het is onvermijdelijk dat elk operationeel profiel uit de maakindustrie op zoek gaat naar zijn eigen specialisme. Bedrijven kunnen vooraf in die optiek hun bezoekersteam samenstellen. Profielen uit productie, assemblage, supply chain, maintenance, engineering, kwaliteit, onderzoek en ontwikkeling, aankoop, management en projectleiding zoeken  van 27 tot 29 maart 2019 de route of combinatie van routes op die hen het meest interesseert. Achteraf kunnen zij de kennis en inzichten, opgedaan tijdens de beurs en de verschillende expert classes, bespreken en delen met hun afdeling.

www.mtms.eu

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logoledenAM226