linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMATION NETWORK EVENT VOLLEDIG UITVERKOCHT
Donderdag 22 februari wordt Brabanthal Leuven ter gelegenheid van INE 2018 omgetoverd tot een decor van 5 moodboxes, gevuld met lounges van 110 innovatie- en automatiseringspartners. Lees meer
INDUSTRIE ZOEKT DATASPECIALISTEN
De Belgische technologiebedrijven presteerden vorig jaar uitstekend, met de hoogste omzet sinds 2008. Lees meer
YASKAWA HC10 COBOT OP TECHNISHOW 2018
Yaskawa zal op de Technishow onder andere de nieuwe HC10 cobot presenteren. De HC10 heeft een bereik van 1,2 m en kan lasten tot tien kilo dragen. Lees meer
prev
next

INE2018 22/02/2018 LEUVEN / LOUVAIN (PREVIEW 2016)

 

BEHUIZINGEN BEWERKEN BINNEN 5 DAGEN

07/12/2017

Installateurs, borden- en kastenbouwers komen vaak tijd en handen te kort in de werkplaats. Het Rittal Modification Center biedt hiervoor de ideale oplossing.

De bekwame vakspecialisten bewerken uw behuizingen in geen tijd en helemaal op maat van uw specifieke vereisten. Afhankelijk van de grootte van de bestelling zelfs al binnen vijf dagen.

Deze Rittal Fastlane actie omvat tal van mogelijkheden en loopt nog tot het einde van dit jaar.

Slechts vijf dagen, dat is de tijd die Rittal minimum nodig heeft om de gewenste uitsnijdingen en/of montage te realiseren. Eerst selecteert u een voorradige kast uit het gangbare assortiment kleine en grote behuizingen. De bekende TS 8 en SE 8 kastsystemen komen hiervoor in aanmerking, net als de modellen CP, AE, PK, EB, BG, KL en CM.

De Rittal experten staan bij offerteaanvraag klaar om uw tijdwinst te berekenen aan de hand van de nodige details en technische tekeningen. DXF, DWG of PDF zijn courante formaten waarin men tekeningen kan aanleveren. Met een gegevensexport uit de handige online kastconfigurator RiCS worden uw vragen nog sneller beantwoord.

Akkoord met het voorstel? Van zodra uw finale bestelling met vermelding ‘Fastlane’ is geplaatst, gaan de professionals in het Rittal ModCenter aan de slag. De productietijd is afhankelijk van de gewenste bewerkingen (uitsnijdingen en/of montage) maar kan bij een order tot vijf kasten al gerealiseerd worden in vijf werkdagen. Het enige wat u daarna nog moet doen, is de gratis levering in ontvangst nemen.

Kwaliteit op maat

Het ModCenter Team zorgt voor de voorbereiding van schakelkasten en toebehoren. Uiteraard niet alleen in het kader van de huidige Fastlane actie. Zo bijvoorbeeld staat de state-of-the-art Perforex bewerkingsmachine klaar voor CNC-bewerkingen in kunststof, plaatstaal, roestvast staal en aluminium. Ook voor het aanbrengen van getapte of montageboringen in montageplaten en voor bewerkingen in functie van het plaatsen van onder meer drukknoppen, wartels en ventilatoren biedt deze machine een efficiënte oplossing.

Daarnaast is de moderne werkplaats compleet uitgerust voor diverse montagetaken zoals de aarding van kasten en kabelgeleiding, 19”-montageprofielen en zwenkramen, stroomverdelingscomponenten en de configuratie van CMC III monitoring. Het is slechts een greep uit de oplossingen waarin Rittal u graag wil ondersteunen. Vast staat dat Rittal dé partner is voor automatisatie van de schakelkastbouw.

www.rittal.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

websitelogo jan 2018